Cu Webstudio 1 jaar

CU Webstudio bestaat vandaag 1 jaar.

 Dream it, Wish it , Do it!

Stiekem gedroomd, een wens gehad en een jaar geleden gewoon de stap gezet!
Wat is dit jaar snel gegaan, en wie had kunnen bedenken dat ik een jaar geleden mijn eigen bedrijfje zou starten.
Het afgelopen jaar was vooral een jaar van aftasten,  veel  leren en ondervinden hoe het er in de grote ondernemerswereld aan toe gaat. 
Dankbaar ben ik op de mensen die ik heb ontmoet en de vele leermomenten.
Buiten het feit dat ik met leuke projecten bezig ben en de leuke projecten die er nog aan zitten te komen, ben ik op zaterdag 27 oktober as aanwezig op een van de Wordcamp dagen om nog meer te leren. 
Kortom het afgelopen jaar kan ik alleen maar zeggen dat ik enorm trots ben op wat ik het afgelopen jaar hebt bereikt. De komende maanden ga ik me focussen op de nieuwe doelstellingen voor het komende jaar.
See you@CU Webstudio