Mijn Werkwijze

Je weet wat je wilt, maar niet wat er allemaal mogelijk is. Dat brengen we altijd eerst in kaart.

Mijn werkwijze begint bij een plan en eindigt bij een definitief ontwerp.

Intake
Deze fase staat helemaal in het teken van kennismaking en het in beeld brengen van je behoeften. Door goed te luisteren, proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Welke doelgroep wil je bereiken etc.

Planning
Als er een goed beeld is gekregen van de wensen en behoeften, bekijken we samen de inhoud van de website en kijken we naar een logische structuur. Uiteindelijk als dit alles in kaart is gebracht, komt hier een planning uit. Na het eerste ontwerp bekijken we samen de content om deze verder te optimaliseren. Deze fase is het belangrijkste. Hierin wordt namelijk de basis gelegd voor een goede website.

Ontwerp
Het ontwerp ligt in lijn met de huisstijl en is de basis voor de vormgeving. Een fundamentele basis voor het ontwerp is de uitstraling van de Website. Voor ieder ontwerp is er wel een passend thema te maken.

“Wie naar eenvoud streeft, zal eerst het complexe moeten beheersen” (Gai Wang).

Ontwikkeling
Het liefst maak ik de Websites in WordPress, of op verzoek een Website template op maat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle websites Responsive zijn.

Resultaat
Iedere Website die wordt gemaakt, testen we uitvoerig.  In deze fase betrekken we jou er ook bij. Alleen op deze manier kunnen we alles tot in de puntjes nalopen. Optimalisatie voor zoekmachines doen we standaard. Pas als alles 100% goed is wordt de Website “live”gezet.

Onderhoud
Na het opleveren van de Website staan we nog altijd klaar voor eventuele vragen. De gemaakte Website bestaat namelijk uit plugins en wordt de Website geregeld voorzien van nieuwe updates. Om je Website up- to- date te houden is er een onderhoudscontract.